Sticky Note

Harap maklum ,
Untuk tempahan jahitan dan kraft sila ke blog baru kami Tney Sew and Craft .
Bermula dari hari ini blog Sunflower Creations hanya akan beroperasi untuk update tentang kabinet dapur , wardrobe dan seangkatan dengannye.

Terima Kasih,

Isnin, Disember 20, 2010

Kaftan/ Abaya butterfly

Ni aktiviti untul last week..sewing party @ Zima place..

Kain yg digunakan.. (ala2 chifon)


taradaaa.. ni la hasilnye.. yg klau tengok bila kembangkan

yg ni time biasa, tp bahagian punggung tu dh d pin kan ka almari tu


kat bahagian pinggang di tambah dengan getah
 Kalau ada yang nak tempah ni buleh la.. tempahan di buka sekarang..

Iklan-Al Quran